Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Fluoreszkáló effektpigment - ibolya

Fluoreszkáló effektpigment - ibolya

Ár:
53 Ft (42 Ft + ÁFA)
Mennyiségi kedvezmény
3 - 19 g vásárlása esetén
53 Ft / g
20 - 49 g vásárlása esetén
50 Ft / g
50 - 119 g vásárlása esetén
46 Ft / g
120 - 249 g vásárlása esetén
40 Ft / g
250 - 999 g vásárlása esetén
34 Ft / g
1000 g -tól
26 Ft / g
Cikkszám: FLPB-420

Fluoreszkáló (UV-fényre reagáló) effektpigmentjeink élénk, rikító színeikkel hívják fel magukra a figyelmet.

Színtelen lakkba (akár kétkomponensűbe), műgyantába, ragasztóba keverve használhatod fel. Az általunk javasolt keverési arány 20% pigment + 80% lakk. Mivel nem teljesen fedő, az igazi élénk színét fedett fehér felületen adja ki.

Mint az UV-reagens pigmentek általában, tartós és erős UV sugárzás alatt elveszítik élénkségüket és színüket, végül teljesen kifehérednek. Ez beltéren több évig tartó folyamat, de kültéren néhány hónap alatt bekövetkezhet!

Figyelem! Ez nem világít a sötétben, az a foszforeszkáló!

A termékről készült fotókon sajnos csak az effekt töredékét sikerül érzékeltetni, ezért a legjobb lesz ha saját szemeddel látod a termékeket. Erre találtuk ki a palettakedvezményt, ami azt jelenti, hogy ha a termékcsoport minden változatából rendelsz azonos mennyiségű pigmentet (akár csak 3 grammot színenként), akkor az egészből 20% kedvezményt kapsz. Fluoreszkáló pigmentből jelenleg 7 szín van. A gyűjtő terméket ezen a linken találod.

Egészségre teljes mértékben ártalmatlan, de mint semmilyen port, ezt sem célszerű belélegezni, viselj porálarcot a kezelésekor!

Keresés