Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Foszforeszkáló pigment por - színezetlen - fehér

Ár:
325 Ft (256 Ft + ÁFA)
Mennyiségi kedvezmény
3 - 19 g vásárlása esetén
325 Ft / g
20 - 49 g vásárlása esetén
310 Ft / g
50 - 119 g vásárlása esetén
284 Ft / g
120 - 249 g vásárlása esetén
249 Ft / g
250 - 999 g vásárlása esetén
208 Ft / g
1000 g -tól
163 Ft / g
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:g
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!

Leírás

Az általunk forgalmazott foszforeszkáló pigmentek anyaga stroncium-aluminát, ez a legújabb generációs foszforeszkáló pigment, a korábbiaknál sokkal tovább és jóval erősebben világít.

fehér foszforeszkáló pigment alacsony fényerejű. Nappal semleges, piszkosfehér színű, nem fedő. Felületre festés után az alapszínt, esetleges mintákat nem fedi el. Sötétben fehéres színnel világít 40-60 percen keresztül, fokozatosan gyengülő fényerővel. Az utolsó 20-30 percben csak teljes sötétségben látszódik a fénye. Inkább beltéri használatra javasoljuk (kevesebb a fényszennyezés ami elnyomná a fényét), vagy olyan helyre, ahol állandó UV-megvilágítás van.

Szemcseméret: 30-45 mikron
Fényerő: 3

A pigmentet egy olyan színtelen lakkba kell keverni, ami az adott felületen jól megtapad, tartós lesz. Nagyon fontos, hogy a hordozóanyag amit választasz színtelen legyen, színes festékbe soha ne keverd, mert az elfedi a foszforeszkáló szemcséket. Használhatsz oldószeres vagy víz bázisú lakkot, de akár kétkomponensű műgyantát, vagy ragasztót is.

A javasolt keverési arány lakkoknál 20-25% pigment + 75-80% hordozóanyag (például 20 gramm pigment + 80 gramm lakk). Műgyantáknál elég 15% pigment a keverékbe. Airbrush-sal is kifújhatók a pigmentek, ehhez körülbelül 20% pigment a jó arány.

A hordozó kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a nagy fajsúlyú pigmentek gyorsan leülepednek egy híg folyadékban és pár nap alatt eléggé belekeményednek az edény aljába. Ez airbrush használatánál probléma lehet, illetve célszerű közvetlenül a felhasználás előtt elvégezni a bekeverést és csak olyan mennyiségben, amennyi el is fogy.

A fényerő értéket 10-es skálán jelöljük, ahol a neonzöld pigment fényereje 10-es, a többi foszforeszkáló pigmentet ehhez viszonyítjuk.

Élettartama 15-20 év.

A pigmentről készült fotókon sajnos csak az effekt töredékét sikerül érzékeltetni, ezért a legjobb lesz ha saját szemeddel látod a termékeket. Erre találtuk ki a palettakedvezményt, ami azt jelenti, hogy ha a termékcsoport minden változatából rendelsz azonos mennyiségű pigmentet (akár csak 3 grammot színenként), akkor az egészből 20% kedvezményt kapsz. Színezetlen foszforeszkáló pigmentből jelenleg 11 szín van. A gyűjtő terméket ezen a linken találod.

Mint semmilyen port, ezt sem célszerű belélegezni, viselj porálarcot a kezelésekor!

Vélemények

Légy Te az első, aki véleményt ír erről a termékről!
Írja meg véleményét!
Termék címkék: effektpigment, fehér, foszforeszkáló

Keresés