Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Foszforeszkáló pigment por - színezetlen - vízkék, homok

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiségi kedvezmény
3 - 19 g vásárlása esetén
89 Ft / g
20 - 49 g vásárlása esetén
85 Ft / g
50 - 119 g vásárlása esetén
78 Ft / g
120 - 249 g vásárlása esetén
68 Ft / g
250 - 999 g vásárlása esetén
57 Ft / g
1000 g -tól
45 Ft / g
Cikkszám: PLAQ-82W

Leírás

Az általunk forgalmazott foszforeszkáló pigmentek anyaga stroncium-aluminát, ez a legújabb generációs foszforeszkáló pigment, a korábbiaknál sokkal tovább és jóval erősebben világít.

A vízkék foszforeszkáló pigment a második legerősebb fényű. Nappal semleges, piszkosfehér színű, nem fedő. Felületre festés után az alapszínt, esetleges mintákat nem fedi el. Sötétben világos türkiz színnel világít 6-8 órán keresztül, fokozatosan gyengülő fényerővel. Az utolsó órákban csak teljes sötétségben látszódik a fénye. Ha kész festéket keresel, akkor kattints ide!

Szemcseméret: 50-350 mikron
Fényerő: 8

A pigmentet egy olyan színtelen lakkba kell keverni, ami az adott felületen jól megtapad, tartós lesz. Nagyon fontos, hogy a hordozóanyag amit választasz színtelen legyen, színes festékbe soha ne keverd, mert az elfedi a foszforeszkáló szemcséket. Használhatsz oldószeres vagy víz bázisú lakkot, de akár kétkomponensű műgyantát, vagy ragasztót is. A nagy szemcsemérete miatt inkább rászórásos felhasználásra javasoljuk. Kend le a felületet lakkal, vagy akár színes festékkel és ebbe szórd bele a szemcséket. Ha rögzíteni szeretnéd őket, akkor az már mindenképpen színtelen lakkal történjen.

A javasolt keverési arány lakkoknál 20-25% pigment + 75-80% hordozóanyag (például 20 gramm pigment + 80 gramm lakk). Műgyantáknál elég 15% pigment a keverékbe.

A hordozó kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a nagy fajsúlyú pigmentek gyorsan leülepednek egy híg folyadékban és pár nap alatt eléggé belekeményednek az edény aljába

A fényerő értéket 10-es skálán jelöljük, ahol a neonzöld pigment fényereje 10-es, a többi foszforeszkáló pigmentet ehhez viszonyítjuk.

Élettartama 15-20 év.

A pigmentről készült fotókon sajnos csak az effekt töredékét sikerül érzékeltetni, ezért a legjobb lesz ha saját szemeddel látod a termékeket. Erre találtuk ki a palettakedvezményt, ami azt jelenti, hogy ha a termékcsoport minden változatából rendelsz azonos mennyiségű pigmentet (akár csak 3 grammot színenként), akkor az egészből 20% kedvezményt kapsz. Színezetlen foszforeszkáló pigmentből jelenleg 11 szín van. A gyűjtő terméket ezen a linken találod.

Mint semmilyen port, ezt sem célszerű belélegezni, viselj porálarcot a kezelésekor!

Vélemények

Légy Te az első, aki véleményt ír erről a termékről!
Írja meg véleményét!

Keresés