Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Foszforeszkáló pigment por - színezett - azúrkék

Ár:
98 Ft (77 Ft + ÁFA)
Mennyiségi kedvezmény
3 - 19 g vásárlása esetén
98 Ft / g
20 - 49 g vásárlása esetén
93 Ft / g
50 - 119 g vásárlása esetén
85 Ft / g
120 - 249 g vásárlása esetén
75 Ft / g
250 - 999 g vásárlása esetén
62 Ft / g
1000 g -tól
49 Ft / g
Cikkszám: PLD-AZ
Menny.:g
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!

Leírás

Az általunk forgalmazott foszforeszkáló pigmentek anyaga stroncium-aluminát, ez a legújabb generációs foszforeszkáló pigment, a korábbiaknál sokkal tovább és jóval erősebben világít. Nappali színét egy hozzáadott UV-reagens, fluoreszkáló pigment adja.

Az azúrkék színű, színezett foszforeszkáló pigment sötétben kék fénnyel világít. Felületre festés után az alapszínt erősen megváltoztatja, de nem fedi el teljesen, az esetleges minták láthatók maradnak. Feltöltés után 5-6 órán keresztül világít fokozatosan gyengülve, az utolsó órákban már csak teljes sötétségben látszik.

Szemcseméret: 30-45 mikron
Fényerő: 6

A pigmentet egy olyan színtelen lakkba kell keverni, ami az adott felületen jól megtapad, tartós lesz. Nagyon fontos, hogy a hordozóanyag amit választasz színtelen legyen, színes festékbe soha ne keverd, mert az elfedi a foszforeszkáló szemcséket. Használhatsz oldószeres vagy víz bázisú lakkot, de akár kétkomponensű műgyantát, vagy ragasztót is. Ha kész festéket keresel, akkor kattints ide!

A javasolt keverési arány lakkoknál 20-25% pigment + 75-80% hordozóanyag (például 20 gramm pigment + 80 gramm lakk). Műgyantáknál elég 15% pigment a keverékbe. Airbrush-sal is kifújhatók a pigmentek, ehhez körülbelül 20% pigment a jó arány.

A hordozó kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a nagy fajsúlyú pigmentek gyorsan leülepednek egy híg folyadékban és pár nap alatt eléggé belekeményednek az edény aljába. Ez airbrush használatánál probléma lehet, illetve célszerű közvetlenül a felhasználás előtt elvégezni a bekeverést és csak olyan mennyiségben, amennyi el is fogy.

Elsősorban beltéri használatra javasoljuk, mert a hozzáadott UV-reagens pigment a Nap erős UV-sugárzásának hatására néhány hónap alatt lebomlik, kifehéredik. Ez a romlási folyamat az utánvilágító tulajdonságára nem vonatkozik, az évtizedekig fennmarad.

A fényerő értéket 10-es skálán jelöljük, ahol a neonzöld pigment fényereje 10-es, a többi foszforeszkáló pigmentet ehhez viszonyítjuk.

Élettartama 15-20 év.

A pigmentről készült fotókon sajnos csak az effekt töredékét sikerül érzékeltetni, ezért a legjobb lesz ha saját szemeddel látod a termékeket. Erre találtuk ki a palettakedvezményt, ami azt jelenti, hogy ha a termékcsoport minden változatából rendelsz azonos mennyiségű pigmentet (akár csak 3 grammot színenként), akkor az egészből 20% kedvezményt kapsz. Színezett foszforeszkáló pigmentből jelenleg 8 szín van. A gyűjtő terméket ezen a linken találod.

Mint semmilyen port, ezt sem célszerű belélegezni, viselj porálarcot a kezelésekor!

Vélemények

Légy Te az első, aki véleményt ír erről a termékről!

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Vacak Szuper


Keresés