Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Gyémántfényű effektpigment - lila csillám

Gyémántfényű effektpigment - lila csillám

Ár:
98 Ft (77 Ft + ÁFA)
Mennyiségi kedvezmény
3 - 19 g vásárlása esetén
98 Ft / g
20 - 49 g vásárlása esetén
93 Ft / g
50 - 119 g vásárlása esetén
85 Ft / g
120 - 249 g vásárlása esetén
75 Ft / g
250 - 999 g vásárlása esetén
62 Ft / g
1000 g -tól
49 Ft / g
Cikkszám: MDL-4400

Szikrázó csillogású, üveg alapú csillám, lilás fénnyel. Az egyes szemcséken az erős fehér fény szivárványosan csillog, de összességében a kezelt felület alapszínét nem változtatja meg, csak lilásan csillogóvá teszi. Az effekt intenzitását befolyásolja az alapfelület színe, általánosan elmondható, hogy a sötétebb tónusúakon erősebb a hatása. Autófényezésnél gyakran használt effektpigment.

Keverd színtelen lakkba, műgyantába, ragasztóba vagy akár körömlakkba és a keveréket vidd fel a szükséges technológiának megfelelő módszerrel. Mivel a szemcsemérete elég nagy (60-400 mikron), szóráshoz nagy fúvókaméretű pisztoly alkalmas. A hordozóanyag lehet oldószeres vagy vizes bázisú, egy- vagy kétkomponensű is. A javasolt keverési arány 10 tömeg% körül van, ami azt jelenti, hogy például 90 gramm (lehetőleg) színtelen bázishoz adj 10 gramm pigmentet és alaposan keverd el. Ez csak irányadó, lehet több is, kevesebb is, igényeidnek megfelelően.

A termékről készült fotókon sajnos csak az effekt töredékét sikerül érzékeltetni, ezért a legjobb lesz ha saját szemeddel látod a termékeket. Erre találtuk ki a palettakedvezményt, ami azt jelenti, hogy ha a termékcsoport minden változatából rendelsz azonos mennyiségű pigmentet (akár csak 3 grammot színenként), akkor az egészből 20% kedvezményt kapsz. Ez a termék a gyémántfényű kategórián belüli csillám (vagyis nagy szemcséjű) effektpigmentekhez tartozik. Összesen hat ilyen van. A gyűjtő terméket ezen a linken találod.

 

Egészségre teljes mértékben ártalmatlan, de mint semmilyen port, ezt sem célszerű belélegezni, viselj porálarcot a kezelésekor!

Keresés