Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mit üzennek a színek?

Mit üzennek a színek?

Melyik a legmegosztóbb szín? Milyen színű ruhadarabot viselj, hogy magabiztosabbnak tűnj? Melyik szín van hatással a fizikai erődre? Melyik a "legédesebb szín"?

Sok kérdés és rengeteg meghökkentő válasz! Olvasd el cikksorozatunkat és vegyük együtt górcső alá a színeket!


 

A színek körülvesznek minket és gyakran meg is feledkezünk róluk, hisz annyira természetes, hogy minden színes. Ezért nem is gondolunk bele, hogy a színeknek mekkora hatásuk van a mindennapjainkra. Egyes árnyalatok befolyásolhatják a kedvünket, de akár a döntésinket is.

Érzelmeket társítunk hozzájuk, például a vörös a szenvedélyt, a zöld a nyugalmat, míg a kék a magabiztosságot szimbolizálja. Érdekes, hogy a színek ugyan azonosak, mégis egész mást jelképeznek a világ különböző részein. 

A színek nagy hangsúlyt kapnak a spirituális tanításokban, de a hagyományos orvoslási módok, a pszichológia és a marketing is nagy jelentőséget tulajdonít nekik. Gondolkoztál már azon, hogy a legnagyobb márkák miért pont azokat az árnyalatokat választották, amik a logójukon szerepel?


További cikkeinkből kicsit közelebbről is körbejárjuk a különböző színeket és árnyalataikat. Tarts velünk és fedezd fel a  színek ismert és kevésbé ismert üzeneteit!
 

Tartalomhoz tartozó címkék: színek

Keresés