Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ÖNTŐFORMÁK

Gondosan válogatott, kiváló szilikon alapanyagból készült öntőformáink közül válogathatsz ebben a kategóriában.
3D ÁLLATOK 3D ÁLLATOK
Készíts különleges 3D állatokat műgyantából! Rendkívüli dekorációkat, személyre szabott emlékőröket is alkothatsz ezekkel az egyedi szilikon öntőformákkal. A színek és a kis díszítések (virágok, glitterek) kombinációja ezerféle lehetőséget rejt.
ALAKZATOK ALAKZATOK
Sokféle formájú és méretű szilikon öntőforma közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbeket. Nézz szét az alakzatok között!
ALÁTÉTEK ALÁTÉTEK
Készíts egyedi alátétet asztalodra! A kiváló minőségű szilikon öntőformákkal rendkívüli műgyanta öntvényeket alkothatsz.
BETŰK ÉS SZÁMOK BETŰK ÉS SZÁMOK
Készíts egyedi feliratokat műgyantából! A kiváló minőségű szilikon öntőformák segítségével megvalósíthatod ötleteidet.
GYÖNGYÖK GYÖNGYÖK
Többféle forma és méret közül választhatsz gyöngy öntőformáink közül. Készítsz különleges gyöngyszemeket műgyantából és fűzz egyedi karkötőt vagy nyakláncot belőlük!
GYŰRŰK, KARKÖTŐK GYŰRŰK, KARKÖTŐK
A kiváló minőségű szilikon öntőformákkal te is egyedi és különleges gyűrűket és karkötőket készíthetsz műgyantából.
HALLOWEEN HALLOWEEN
Készíts műgyantából ijesztő ékszereket, kis dekorációkat vagy dobozkát. Rém egyszerű és félelmetesen egyedi alkotások születhetnek ezekkel a szilikon öntőformákkal!
KÖNYVJELZŐK, TOLLAK KÖNYVJELZŐK, TOLLAK
Válogass kiváló minőségű, szilikon könyvjelző és golyóstoll öntőformáink közül!
KRISTÁLYOK, DRÁGAKÖVEK KRISTÁLYOK, DRÁGAKÖVEK
Készíts különleges kristály és drágakő alakú ékszereket műgyantából! Sokféle szilikon öntőforma közül választhatod ki az ötletedhez legjobban passzolót. Különböző színekkel és apró díszekkel, termésekkel teheted még különlegesebbé műgyanta ékszeredet.
KULCSTARTÓK, FÜGGŐK KULCSTARTÓK, FÜGGŐK
Készíts egyedi kulcstartót vagy függőt műgyantából! Ezekkel a kiváló minőségű szilikon öntőformákkal egyszerűen megvalósíthatod műgyantás ötleteidet.
LEVELEK, VIRÁGOK LEVELEK, VIRÁGOK
Készíts levél, fa vagy gyümölcs alakú dekorációkat műgyantából! A kiváló minőségű szilikon öntőformákkal ezt könnyen megvalósíthatod.
MEDÁLOK, FÜLBEVALÓK MEDÁLOK, FÜLBEVALÓK
Sokféle különböző szilikon medál és fülbevaló öntőforma közül válogathatsz kínálatunkban. Találd meg a hozzád passzolót!
TÁROLÓK, DOBOZKÁK TÁROLÓK, DOBOZKÁK
Dobd fel íróasztalodat egy egyedi ceruzatartóval vagy egy különleges dobozkával! Válogass kiváló minőségű szilikon öntőformáink közül és valósítsd meg műgyantás ötleteidet!
TÖMBÖK TÖMBÖK
Zárd műgyanta tömbbe emlékeidet! Válassz a többféle szilikon öntőforma közül!

Keresés